Ergo Winschoten

Voor wie?

Wij helpen volwassenen met een lichamelijke of geestelijke beperking, om zo volwaardig mogelijk te kunnen functioneren. Wij werken voornamelijk op de volgende gebieden:

Ouderen
Ergotherapie behandelt, begeleidt en adviseert volwassenen die ten gevolge van het ouder worden problemen ondervinden in het dagelijks leven. ErgoWinschoten ondersteunt u om een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bereiken. Meer informatie »

Chronisch zieken
Chronische ziekten grijpen diep in op het dagelijkse leven van mensen. Aandoeningen als artrose, dementie, depressie, hart- en vaatziekten, MS, Parkinson, COPD en reuma maken dat veel chronisch zieken niet kunnen functioneren zoals zij dat graag zouden willen. Er zijn mogelijkheden om dat te veranderen. Meer informatie »

Arbeid & gezondheid
Arbeid en gezondheid hangen nauw samen. Van gebroken been tot RSI en burn out. Vooral als klachten een chronisch karakter krijgen, is aanvullende actie gewenst. Meer informatie »

Mantelzorgers die graag hun familielid thuis willen helpen en overbelasting of fysieke belasting willen verminderen. Meer informatie »